Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Per què he d'instal·lar un desfibril·lador a la meva comunitat? www.batega.es

Per què he d'instal·lar un desfibril·lador a la meva comunitat?

Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado

El 60% de les morts per aturada cardiorespiratòria succeeixen en domicilis i centres de treball. Actuar ràpid és clau per revertir aquesta situació. La instal·lació d’un desfibril·lador al teu edifici i una formació a l’abast de tothom pot ajudar-te a salvar la vida d’un veí o familiar. Un aparell de cost molt assequible i el coneixement d’uns senzills protocols d’actuació que convertiran la teva Comunitat de Veïns en un lloc molt més segur per a tu i els teus.

A Espanya moren més de 30.000 persones l’any per aturades cardíaques. A Catalunya succeeixen 10 aturades cardiorespiratòries diàries. Una actuació àgil i ben formada en els primers 5 minuts, abans no arribin els equips d’emergències, és un perfecte complement per a la feina dels professionals de la salut i millora en gairebé un 60% la taxa de supervivència. Un desfibril·lador proper i accessible i una mínima formació fàcil permet realitzar una reanimació d'alta qualitat en pocs minuts.

Són moltes les Comunitats de Veïns que comprenen la importància d'instal·lar un desfibril·lador automatitzat extern (DEA) al seu edifici. La cardioprotecció d’aquests espais és una realitat molt arrelada als Estats Units, Japó o nord d’Europa, societats conscienciades i coneixedores que aquest aparell esdevé una eina econòmica i molt eficient. Una imprescindible per a la salut de la comunitat.

Al nostre territori, la cardioprotecció d’espais és cada cop més habitual a centres i equipaments esportius, escoles, grans superfícies, aeroports i estacions de tren però, malgrat la proximitat que tothom tenim amb casos d’aturades cardíaques a domicilis i la informació freqüent que apareix als mitjans, socialment ho relacionem menys amb quelcom tan quotidià com la nostra Comunitat de Veïns.

Un equip DEA no només ha d'estar instal·lat a Comunitats de Veïns en les que majoritàriament predominin els nadons o la gent gran. L'aturada cardiorespiratòria és un infortuni que apareix sobtadament i afecta a tots els segments d’edat. Tenir un desfibril·lador localitzat i accessible al teu edifici, i un coneixement bàsic i senzill del seu ús, és un cost mínim de grans rèdits: salvar una vida.

A Batega, una empresa formada per professionals mèdics en actiu, fem una feina molt activa tant en difusió i formació de les tècniques de Reanimació Cardiopulmonar entre persones de totes les edats i segments com en la instal·lació i manteniment de desfibril·ladors en Comunitats de Veïns. Un aparell de cost més que assumible i un aprenentatge molt simple que ens permet actuar davant d’una problemàtica de números esgarrifosos.

En qualsevol moment i a qualsevol persona de la teva Comunitat li pot passar. Actuem?



Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado
Puntuación 4.5/5 4 reviews