Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Els espais cardioprotegits han de tenir desfibril·ladors amb pegats ja preconectats i amb opció pediàtrica www.batega.es

Els espais cardioprotegits han de tenir desfibril·ladors amb pegats ja preconectats i amb opció pediàtrica

Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado

Els espais cardioprotegits han de tenir desfibril·ladors amb pegats preconectats i amb opció pediàtrica, ja que la descàrrega per a un adult no ha de ser la mateixa que per a un nen.

El fet que aquests dispositius tinguin aquests elements preconectats és un dels aspectes importants ja que, a l'hora d'utilitzar un equip, quantes menys accions hagi de realitzar l'usuari major serà l'efectivitat. De qualsevol forma, aquests són similars des del punt de vista operatiu.

En el moment d'utilitzar un desfibril·lador, la descàrrega que rep un adult és diferent a la qual ha de rebre un nen de 8 anys, per la qual cosa, en cas que l'equip estigui destinat a un lloc de trànsit de menors, és fonamental que existeixi l'opció pediàtrica.

Alguns models de desfibril·lador utilitzen el mateix pegat i en el propi equip permet seleccionar una o una altra opció, mentre que uns altres disposen de pegats pediàtrics independents. De qualsevol forma, la recomanació és que el desfibril·lador tingui un programa pediàtric, ja que hi ha models que utilitzen la mateixa programació i disposen en el pegat pediàtric d'un reductor d'energia.

No obstant això existeixen altres aspectes a ressenyar, com és el cas dels autocheks, mitjançant els quals els equips detecten qualsevol anomalia i avisen mitjançant senyals acústics i sonores. Per això és convenient tenir un distribuïdor de desfibril·ladors que ofereixi un servei d'enviament d'equip de cortesia, perquè sempre aquest disponible el servei.

Cada any moren a Espanya mes de 25.000 persones per parades cardíaques fos de l'àmbit hospitalari, al que s'uneix el fet que la meitat d'elles són presenciades per altres persones. Per això, sosté que actuar en els primers cinc minuts és fonamental per salvar una vida.

D'aquesta manera, i a pesar que les entitats d'Emergències a Espanya tenen una gran eficàcia, l'escàs temps disponible després d'una parada cardíaca fa necessària l'actuació dels presents. L'ús d'un desfibril·lador i els coneixements en reanimació cardiopulmonar són essencials per mantenir un cos amb vida fins que arribin els professionals.



Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado
Puntuación 4.5/5 4 reviews