Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Desfibril·ladors per a farmàcies
Autor:
Sonia Hernández

Desfibril·ladors per a farmàcies

Desfibril·ladors per a farmàcies

Quan parlem d'empreses pioneres en instal·lació d'aparells desfibril·ladors en farmàcies, parlem de Batega. Tenim una àmplia experiència en instal·lació, manteniment i formació d'aparells desfibril·ladors per a farmàcies i y altres estableciments.

Podem aportar els nostres anys d'experiència i el personal mèdic qualificat per aportar un valor afegit d'excel·lència per a tots els nostres clients. Ja tenim una àmplia experiència i moltes farmàcies de tota la geografia nacional han confiat en Batega.

A més podem oferir els nostres desfibril·ladors amb unes condicions avantatjoses, adaptant-nos a les diferents normatives vigents a cada regió. 

Si desitja instal·lar un desfibril·lador, contacti amb Batega, estarem encantats d'atendre't. 

Batega i la instalació de desfibril·ladors

A Batega volem difondre el nostre coneixement i experiència en Suport Vital i fomentar el desplegament de desfibril·ladors automàtics en farmàcies i en altres ubicacions adequades.

Perquè la primera causa de mort al món per malaltia coronària és l'aturada cardíaca o mort sobtada. Un percentatge alt d'aquestes morts pot evitar-se actuant a temps, gràcies a saber com actual mitjançant un desfibril·lador.

Cada any a Espanya unes 24.500 persones sofreixen una aturada cardíaca, és a dir, l'esgarrifosa xifra d'una persona cada 20 minutos.

Més del 70% de les aturades cardíaques es deuen a una arítmia maligna cridada fibril·lació ventricular, tractable per qualsevol persona adequadament formada mitjançant una descàrrega elèctrica, gràcies als desfibril·ladors externs automàtics (DEAs)

Una actuació que sigui ràpida i de qualitat augmenta entre 7 i 20 vegades les possibilitats de sobreviure.

L'actuació, el Suport Vital, inclou el reconeixement de la parada cardíaca, l'alerta als serveis d'emergència, les maniobres de resucitació i la desfibril·lació immediata mitjançant un dels nostres aparells.

 


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Desfibril·ladors per a farmàcies
Puntuación 4.5/5 4 reviews