Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Invertir en prevenció: desfibril·ladors
Autor:
Sonia Hernández

Invertir en prevenció: desfibril·ladors

Invertir en prevenció: desfibril·ladors

 

Invertir en prevenció: desfibril·ladors

La instal·lació d'un desfibril·lador a l'empresa és una acció que es pot englobar dins de l'estratègia global de prevenció en riscos laborals. Les estadístiques són un tant alarmants: utilitzant un desfibril·lador, de les aproximadament 30.000 morts sobtades que tenim a Espanya, podrien salvar 7.500 vides, això és molt més del doble que els accidents de trànsit de tot Espanya.

Moltes iniciatives s'engloben dins de l'estratègia de prevenció crear un lloc de treball saludable i segur, des de l'ergonomia, l'adequació de la jornada, el teletreball, la conciliació de vida laboral i professional, tenir cura l'alimentació en fins i tot guarderies, gimnasos i classes de ioga al centre de treball o amb empreses col·laboradores.

Nosaltres a Batega som experts en crear empreses cardioprotegidas, llocs de treball on es pot actuar amb rapidesa i preveure el potencialment irreversible.

El nostre compromís va des de la instal·lació de desfibril·ladors fins a la formació en ressuscitació cardiopulmonar per als treballadors de l'empresa. Perquè no hi ha res que mereixi més la pena que evitar el potencialment inevitable.

Si vols invertir en prevenció a la teva empresa i tenir cura dels teus, contacta amb nosaltres i et farem un pressupost per convertir la teva empresa en una zona cardioprotegida.

#Invertir en prevenció: desfibril·ladors


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Invertir en prevenció: desfibril·ladors
Puntuación 4.5/5 4 reviews