Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Desfibril·ladors per a comunitats de veïns
Autor:
Sonia Hernández

Desfibril·ladors per a comunitats de veïns

Desfibril·ladors per a comunitats de veïns

Avui anem a parlar-vos d'una tendència que venim observant com a professionals que som en Batega de creació de zones cardioprotegidas: la instal·lació de desfibril·ladors d'ús privat en comunitats de veïns.

Des del llançament de la nostra pàgina web fa ja més de deu anys hem rebut nombroses sol·licituds d'informació per a la instal·lació de desfibril·ladors en comunitats de veïns, gairebé sempre motivades per donar un servei excel·lent a les comunitats de propietaris

Al cap i a la fi, una comunitat de veïns és una representació a petita escala de la nostra societat canviant, en la qual es donen una sèrie de factors com l'envelliment de la població, el sedentarisme, els mals hàbits alimentaris, etc. que desemboquen en més episodis cardiovasculars.

A l'hora d'instal·lar un aparell desfibril·lador en una comunitat de veïns, ens centrarem en dos factors clau, el manteniment i la formació.

La formació

Malgrat que els desfibril·ladors que Batega sol instal·lar a comunitats de veïns podrien ser utilitzats per qualsevol persona, ja que disposen d'un sistema de guia per veu, la veritat que comptar amb una formació bàsica del personal que pogués ser responsable, augmenta eficaçment les possibilitats de fer una intervenció eficaç en cas d'episodi cardiovascular.

No obstant això insistim que els nostres aparells desfibril·ladors poden usar-se eficaçment per part de qualsevol persona fins i tot no formada, gràcies a la guia per veu.

El manteniment

Un altre dels factors clau per a la instal·lació d'un desfibril·lador en una comunitat de veïns és el mateniment eficaç per assegurar que el desfibril·lador sempre està en condicions d'operativitat. Batega inclou un contracte de revisió i manteniment dels nostres aparells integral que a més ho oferim juntament amb el finançament i la formació en un còmode pack per un senzilla quota mensual.

Si desitja ampliar informació, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Per molt poc es poden salvar moltes vides. Ajudeu-nos a evitar l'inevitable.

 


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Desfibril·ladors per a comunitats de veïns
Puntuación 4.5/5 4 reviews