Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Desfibril·lador a casa
Autor:
Sonia Hernández

Desfibril·lador a casa

Desfibril·lador a casa

És una tendència que venim observant molt sovint. La instal·lació de desfibril·ladors a domicilis particulars és un fet cada vegada més freqüent i menys anecdòtic. Aquesta tendència és el resultat lògic de dos factors clarament diferenciats.

L'augment de la incidència d'episodis cardiovasculars que acaben resultant en un infart, moltes de les quals són fatals. A Espanya, a l'any moren més de 30.000 persones per aturades cardiorespiratòries. La gran majoria d'elles podrien evitar-se si en menys de 5 minuts algú amb els coneixements mínims i ben format actués.

Un segon factor, en aquest cas positiu, és l'augment de la conscienciació social sobre la importància de prevenir aquests episodis cardiovasculars. Més concretament, prevenir el desenllaç inevitable, mitjançant la instal·lació de desfibril·ladors, així com la formació en el seu correcte ús i un adequat manteniment.

Puc instal·lar un desfibril·lador a casa meva?

Un desfibril·lador pot ser instal·lat en qualsevol lloc i qualsevol persona pot ser formada i instruïda en el seu correcte ús.

Un desfibril·lador pot ser instal·lat en qualsevol lloc i qualsevol persona pot ser formada i instruïda en el seu correcte ús.

Encara que és fàcil pensar que un equip DEA ha d'estar instal·lat a les comunitats de veïns on predominin els nadons o la gent gran, res més allunyat de la realitat: l'aturada cardiorespiratòria està a l'ordre del dia, per aquest motiu, la formació en reanimació és, en aquest sentit, vital.

BATEGA, experts en desfibril·ladors

Les comunitats de veïns, de la mateixa manera que passa amb els extintors, haurien d'estar equipades i formades. Mentre no sigui així, i la instal·lació de desfibril·ladors no es converteixi en llei, des de Batega seguirem conscienciant totes les persones de la seva importància i presència en tots els àmbits de la nostra vida (transport públic, comunitat de veïns, treball, carrers ...).

És molt important recordar que tots estem exposats a aquesta problemàtica. A qualsevol, en qualsevol moment, ens pot passar.

 


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Desfibril·lador a casa
Puntuación 4.5/5 4 reviews