Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Formació en desfibril·ladors
Autor:
Sonia Hernández

Formació en desfibril·ladors

Formació en desfibril·ladors

La formació en ús de desfibril·ladors és clau i augmenta de forma exponencial les possibilitats de supervivència en cas d'esdeveniment cardiovascular.

Malgrat els grans esforços duts a terme tant per iniciatives públiques com privades en instal·lació de desfibril·ladors, la formació en l'ús d'aquests desfibril·ladors és molt important per actuar de forma correcta.

La formació en desfibril·ladors, clau per a l'èxit

L'evidència científica ha demostrat la importància de l'atenció precoç en casos d'aturada cardíaca inesperada, sobretot, quan aquesta es presenta en forma d'arítmia maligna amb possibilitat de desfibril·lació.

Un programa preventiu dissenyat a aquest efecte, ha de preveure la prestació de maniobres de reanimació cardio pulmonar, sobretot de compressions de gran qualitat en no més de 4 minuts.

Només la formació en desfibril·ladors proporciona al primer intervinent les tècniques de suport cardio respiratori que el pacient, juntament amb una desfibril·lació precoç, necessita per recuperar el seu ritme cardíac efectiu.

Formació en desfibril·ladors

La formació permet actuar a temps

Durant els primers minuts després de l'aturada cardíaca, el miocardi pateix un estat de col·lapse muscular que li impedeix bombar la sang de manera efectiva, però que unes maniobres de gran qualitat, fruit de la formació en ús de desfibril·ladors, reanimació cardio pulmonar i desfibril·lació externa , poden fer-ho de manera artificial fins a l'arribada del desfibril·lador extern automàtic.

La formació en desfibril·ladors és impartida per personal instructor expert i dirigida a persones que no necessiten una preparació sanitària prèvia.

Posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari i t'informarem.

 

 


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Formació en desfibril·ladors
Puntuación 4.5/5 4 reviews