Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Tasques i funcions dels administradors de finques: Instal·lar un desfibril·lador
Autor:
Sonia Hernández

Tasques i funcions dels administradors de finques: Instal·lar un desfibril·lador

 Tasques i funcions dels administradors de finques: Instal·lar un desfibril·lador

No només grans superfícies i d’alt trànsit de persones com centres comercials, aeroports o poliesportius són les àrees d’acció de l’aturada cardiorespiratòria. A llocs tan quotidians com els centres de treball, domicilis i edificis d’habitatges hi succeeixen un 60% de les morts per aquest temut motiu. La presència d’un desfibril·lador, i una actuació ràpida i mínimament formada, pot salvar moltes vides a espais que ens són tan familiars com aquests.

A Batega, una empresa formada per professionals mèdics en actiu i dels serveis d'Emergències, fem des de fa anys una feina molt activa de conscienciació i informació sobre aquest fet, tant a la població en general com a Administradors de Finques d’arreu de Catalunya.

La instal·lació d’un Desfibril·lador Automatitzat Extern (DEA) als edificis que administreu i una formació a l’abast de qualsevol persona pot ajudar a salvar la vida de veïns i visitants. Un aparell de cost molt assequible i el coneixement d’uns senzills protocols d’actuació que converteixen les Comunitats en llocs molt més segurs i preparats davant els imprevistos del cor.

Són moltes les Comunitats de Veïns que, mitjançant la informació aportada pel seu Administrador, comprenen la importància d'instal·lar un desfibril·lador al seu edifici. La cardioprotecció d’edificis i comunitats de veïns és una realitat molt arrelada als Estats Units, Japó o nord d’Europa, societats conscienciades i coneixedores que aquest aparell esdevé una eina econòmica i molt eficient. Una imprescindible per a la salut comunitària.

Al nostre territori, la cardioprotecció d’espais és cada cop més habitual a centres i equipaments esportius, escoles, grans superfícies, aeroports i estacions de tren però, malgrat la proximitat que tothom tenim amb casos d’aturades cardíaques a domicilis i la informació freqüent que apareix als mitjans, socialment menys relacionada amb quelcom tan quotidià com és la nostra Comunitat de Veïns.

Un equip DEA no només ha d'estar instal·lat a Comunitats de Veïns en les que majoritàriament predominin els nadons o la gent gran. L'aturada cardiorespiratòria és un infortuni que apareix sobtadament i afecta a tots els segments d’edat. Tenir un desfibril·lador localitzat i accessible als edificis que administreu, i un coneixement bàsic i senzill del seu ús, és un cost mínim de grans rèdits: salvar una vida.

Els professionals de Batega estarem encantats de contactar amb vostè per tal d’oferir-li informació més detallada respecte la tranquil·litat i protecció que afegirà la presència d’un desfibril·lador a les Comunitats que vostè administra: un aparell de cost mínim i un aprenentatge molt simple que ajuda a salvar moltes vides. 

 

 


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Tasques i funcions dels administradors de finques: Instal·lar un desfibril·lador
Puntuación 4.5/5 4 reviews