Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Formacions Batega
batega - formació en resucitació cardiopulmonar

Una formació amb cor.

Protecció per a persones i empreses.

La primera causa de mort al món per malaltia coronària és l'aturada cardíaca sobtada. A Espanya, cada any aproximadament 25 mil persones la pateixen (una aturada cada 20 minuts).

Un espai laboral cardioprotegit, i una actuació ràpida i formada, augmenta entre 7 i 20 vegades les possibilitats de sobreviure. El Curs Oficial en Suport Vital Bàsic i desfribil·lació externa automatitzada de BATEGA ofereix les eines i el coneixement per combatre l’imprevist, per protegir a persones i empreses.

Els camps marcats amb (*) son necessaris

Estic interesat/da en rebre informació sense compromis:Conforme a l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades personals, voluntàriament facilitades, seran tractades amb estricta confidencialitat i quedaran incorporades en un fitxer, titularitat de Batega Electromédica, SL, la finalitat del qual és el manteniment de la relació creada amb nosaltres a través d'aquest "Formulari", informar-li de nous productes, solucions i serveis. En cap cas se cediran aquestes dades a tercers ni es comercialitzarà amb elles sense la seva expressa autorització prèvia.
En qualsevol cas, sempre podrà exercitar el seu dret d'accés, oposició, rectificació i/o cancel•lació de les mateixes dirigint-se per escrit a Batega Electromédica, SL, Carrer Marie Curie, 3 local A, 08042 Barcelona.
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29
consulta@batega.es