Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Mort Sobtada: Un futbolista de 15 anys mor mentre s'entrenava a Tenerife www.batega.es

Mort Sobtada: Un futbolista de 15 anys mor mentre s'entrenava a Tenerife

Una mujer salva la vida gracias a un desfibrilador de un Alcampo

Font: ABC
Data: 8/5/2012 

Una altra tragèdia sobre un camp de futbol. Aquesta vegada en la categoria cadet. Un jugador de 15 anys de l'equip de futbol Sant Lorenzo, pertanyent al municipi de Tenerife d'Arona, va morir després de sofrir un esvaïment durant un entrenament.

Així ho va confirmar a Efe José Domingo Reverón, coordinador de la cadena de filials del Valle de Sant Lorenzo.Segons Reverón eren les vuit de la tarda quan el jove va començar a trobar-se malament mentre s'entrenava.

Tot seguit es va esvair i,a pesar que se li van realitzar les corresponents maniobres de reanimació durant més d'una hora, el menor no es va recuperar i va morir.

El servei d'urgències 1-1-2 ha informat que el personal del Servei d'Urgències Canari que es va traslladar fins al camp de futbol va comprovar que el afectat es trobava en parada cardiorrespiratòria i li va practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsiques.

Aquestes maniobres van ser represes, en el seu estadi avançat, pel personal mèdic del SUC sense obtenir resultats i confirmant la defunció del menor.

Consternació en el club i en l'equip

El coordinador de la cadena de filials del Valle San Lorenzo ha expresadola consternació que ha produït aquest succés tant en el club com en l'equip del mort, pertanyent a la categoria cadet i que entrenava per als partits de la lliga d'ascens de preferent.

Reverón ha assenyalat que no es coneix que el jugador tingués alguna dolència i per contra, va dir, es tractava d'un jove esportista.Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Una mujer salva la vida gracias a un desfibrilador de un Alcampo
Puntuación 4.5/5 4 reviews