Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Moncho Monsalve demana 'un desfibril·lador en cada pabelló' www.batega.es

Moncho Monsalve demana 'un desfibril·lador en cada pabelló'

Una mujer salva la vida gracias a un desfibrilador de un Alcampo

"El que a mi em va salvar de la mort sobtada va ser cedit per l'empresa Phillips al col·legi Aristos perquè ho tingués en el seu pavelló", ha comentat Monsalve, qui ha reiterat que "un desfibril·lador, que costa entre 1.000 i 1.200 euros, salva vides".

Font: EFE
Data:  02/10/12 

L'entrenador de bàsquet Moncho Monsalve, qui fa 10 dies va sofrir una parada cardiorrespiratòria que ho va posar a la vora de la mort, ha dit avui que "aviat" tornarà a entrenar a l'equip júnior A de el UCAM CB Murcia i ha demanat que "cada centre esportiu tingui un desfibril·lador per salvar vides", com el qual la hi va salvar a ell.

Monsalve va sofrir aquesta dolència cardíaca el 21 de setembre quan dirigia al seu equip en un torneig de júnior en la localitat madrilenya de Getafe.

Després d'haver estat durant una setmana hospitalitzat, i ja amb l'alta metgessa, el tècnic val·lisoletà, de 67 anys, ha explicat la seva experiència en una roda de premsa que ha convocat al seu retorn a Múrcia.

"Aquest esport és per a mi una forma de vida des dels 17 anys i no vaig a renunciar a això"

L'ex jugador del Reial Madrid i també de la selecció espanyola i ex entrenador d'un bon nombre d'equips i, més recentment, de la selecció brasilera, ha afirmat que aquest dia va tornar a néixer, per la qual cosa ara intentarà "estar més que mai" amb la seva família, sense deixar de costat el bàsquet: "Aquest esport és per a mi una forma de vida des dels 17 anys i no vaig a renunciar a això".

A més, ha volgut enviar un missatge de conscienciació i, "malgrat la crisi", ha demanat als dirigents polítics esportius que en tots els pavellons i centres esportius d'Espanya hi hagi un desfibril·lador, la qual cosa a més és obligatori, i també que hi hagi persones que sàpiguen manejar-ho.

"El que a mi em va salvar de la mort sobtada va ser cedit per l'empresa Phillips al col·legi Aristos perquè ho tingués en el seu pavelló", ha comentat Monsalve, qui ha reiterat que "un desfibril·lador, que costa entre 1.000 i 1.200 euros, salva vides".

Sobre si aquesta incidència variarà els seus plantejaments, el tècnic ha assenyalat: "Quan vaig acabar d'impartir uns cursos a Veneçuela i d'assistir al Preolímpico a Caracas vaig prendre la decisió de no viatjar més".

"Com em van oferir la possibilitat d'entrenar a aquest equip júnior del UCAM CB Murcia, ho vaig acceptar. Aquí vull seguir i espero tornar a entrenar aviat", ha conclòs.

 Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Una mujer salva la vida gracias a un desfibrilador de un Alcampo
Puntuación 4.5/5 4 reviews