Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Desfibril·ladors per a farmàcies
Autor:
Sonia Hernández

Desfibril·ladors per a farmàcies

Desfibril·ladors per a farmàcies

Quan parlem d'empreses pioneres en instal·lació d'aparells desfibril·ladors en farmàcies, parlem de Batega. Tenim una àmplia experiència en instal·lació, manteniment i formació d'aparells desfibril·ladors per a farmàcies i y altres estableciments.

Podem aportar els nostres anys d'experiència i el personal mèdic qualificat per aportar un valor afegit d'excel·lència per a tots els nostres clients. Ja tenim una àmplia experiència i moltes farmàcies de tota la geografia nacional han confiat en Batega.

A més podem oferir els nostres desfibril·ladors amb unes condicions avantatjoses, adaptant-nos a les diferents normatives vigents a cada regió. 

Si desitja instal·lar un desfibril·lador, contacti amb Batega, estarem encantats d'atendre't. 

Batega i la instalació de desfibril·ladors

A Batega volem difondre el nostre coneixement i experiència en Suport Vital i fomentar el desplegament de desfibril·ladors automàtics en farmàcies i en altres ubicacions adequades.

Perquè la primera causa de mort al món per malaltia coronària és l'aturada cardíaca o mort sobtada. Un percentatge alt d'aquestes morts pot evitar-se actuant a temps, gràcies a saber com actual mitjançant un desfibril·lador.

Cada any a Espanya unes 24.500 persones sofreixen una aturada cardíaca, és a dir, l'esgarrifosa xifra d'una persona cada 20 minutos.

Més del 70% de les aturades cardíaques es deuen a una arítmia maligna cridada fibril·lació ventricular, tractable per qualsevol persona adequadament formada mitjançant una descàrrega elèctrica, gràcies als desfibril·ladors externs automàtics (DEAs)

Una actuació que sigui ràpida i de qualitat augmenta entre 7 i 20 vegades les possibilitats de sobreviure.

L'actuació, el Suport Vital, inclou el reconeixement de la parada cardíaca, l'alerta als serveis d'emergència, les maniobres de resucitació i la desfibril·lació immediata mitjançant un dels nostres aparells.

 


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29
consulta@batega.es
Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Desfibril·ladors per a farmàcies
Puntuación 4.5/5 4 reviews