Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Per què he d'instal·lar un desfibril·lador a la meva comunitat? www.batega.es

Per què he d'instal·lar un desfibril·lador a la meva comunitat?

Per què he d'instal·lar un desfibril·lador a la meva comunitat?

El 60% de les morts per parada cardíaca succeeixen en domicilis i centres de treball. T'imagines la de vides que podríem salvar si les comunitats de veïns i els seus inquilins estiguessin preparats i ben formats? Podríem millorar en més del 60% la supervivència si fóssim capaços d'actuar en els primers minuts, després del col·lapse cardíac.

A Espanya, a l'any moren més de 30.000 persones per parades cardiorespiratòries. La gran majoria d'elles es podrien remeiar si en menys de 5 minuts algú amb els coneixements indicats i ben format actués. Quan hi ha una parada cardíaca, actuar immediatament és vital, fins que arribin els equips d'emergències.

Només a Catalunya succeeixen 10 aturades cardiorespiratòries al dia. Amb un equip desfibril·lador i una mínima formació, es pot realitzar una reanimació d'alta qualitat en pocs minuts.

Són moltes les comunitats de veïns que estan comprenent la importància d'instal·lar un desfibril·lador al seu edifici. Una tendència que als Estats Units i el Japó és molt habitual, degut a que aquests països han comprovat que és una forma de salvar vides.

Encara que és fàcil pensar que un equip DEA ha d'estar instal·lat a les comunitats de veïns on predominin els nadons o la gent gran, res més allunyat de la realitat: l'aturada cardiorespiratòria està a l'ordre del dia, per aquest motiu, la formació en reanimació en aquest sentit és vital.

Les comunitats de veïns, igual que passa amb els extintors, haurien d'estar equipades i formades. Mentre no sigui així i la instal·lació de desfibril·ladors no es converteix en llei, des de Batega seguirem conscienciant a totes les persones de la seva importància i presència en tots els àmbits de la nostra vida (transport públic, comunitat de veïns, treball, carrers...).

És molt important recordar que tots estem exposats a aquesta problemàtica. A qualsevol, en qualsevol moment, ens pot passar.¿Más información?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29
consulta@batega.es
Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Grandes superficies, estaciones y centros educativos tendrán que instalar desfibriladores
Puntuación 4.5/5 4 reviews