Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Novetats 2018 en prevenció de riscos
Autor:
Sonia Hernández

Novetats 2018 en prevenció de riscos

Novetats 2018 en prevenció de riscos

Avui al nostre BLOG parlarem d'una idea molt interessant en matèria de prevenció de riscos laborals quant a que es tracta de salvar vides: La instal·lació d'un desfibril·lador a la nostra empresa. Una novetat cada vegada més habitual. 

El fet de comptar amb un aparell com aquest en la nostra empresa, compleix una doble missió. La principal és la de salvar vides, però una altra molt important és que reforça el sentiment de pertinença a l'organització, mentre el treballador se sent segur i tranquil, ja que sap que en cas de sofrir un infart, el desfibril·lador pot actuar. 

La mortalitat per aturada cardíaca

Les dades són esgarrifoses: La primera causa de mort al món per malaltia coronària és l'aturada cardíaca súbita. Cada any a Espanya unes 24500 persones la pateixen, és a dir, una cada 20 minuts.

Per descomptat això implica que moltes d'aquestes parades cardíaques es donen a la pròpia empresa o lloc de treball, per pura estadística, ja que passem gran part del nostre temps allá.

Més del 70% de les aturades cardíaques es deuen a una arítmia maligna anomenada fibril.lació ventricular, tractable per qualsevol persona adequadament formada mitjantçant una descàrrega elèctrica, gràcies als desfibril.ladors externs automàtics.

Una actuació ràpida i de qualitat augmenta entre 7 i 20 vegades les possibilitats de sobreviure.

En aquest sentit, treballar a una empresa cardioprotegida és un plus de qualitat per als treballadors, que se senten segurs sabent que compten amb un desfibril·lador, un senzill aparell que marca la diferència entre la vida i la mort en cas de parada cardíaca.


Batega

Batega som professionals metges especialitzats en desplegament de desfibril·ladors. Més de 20 anys d'experiència ens avalen. Podem assessorar-te sense cap compromís.


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Novetats 2018 en prevenció de riscos
Puntuación 4.5/5 4 reviews