Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Invertir en seguretat laboral
Autor:
Sonia Hernández

Invertir en seguretat laboral

Invertir en seguretat laboral

Invertir en seguretat laboral és rendible, ho diuen les estadístiques: farem una reflexió en aquest sentit.

Al nostre país s'ha avançat molt en prevenció de riscos laborals i seguretat laboral al llarg dels últims anys. 

A Batega ens agradaria fer nostra particular aportació en manera de seguretat laboral: crear un entorn laboral cardioprotegit amb la mínima inversió, mitjançant la instal·lació d'un desfibril·lador i l'oportuna formació i manteniment del mateix.

L'aturada cardíaca o mort sobtada

La primera causa de mortalitat al món per malaltia coronària és l'anomenada aturada cardíaca o mort sobtada. A Espanya cada any unes 24.500 persones ho pateixen, és a dir, una cada 20 minuts.

Més del 70% de les parades cardíaques es deuen a una arítmia maligna denominada fibril·lació ventricular, tractable per qualsevol persona adequadament formada mitjançant una descàrrega elèctrica, gràcies als desfibril·ladors externs automàtics.

Una intervenció a temps amb un desfibril·lador multiplica les possibilitats de sobreviure en un factor comprès entre 7 i 20.

Hores de treball, estrès i infarts

Encara que encara no s'ha pogut provar si l'estrès és causa directa de malalties cardíaques, diversos estudis evidencien que hi ha una associació entre l'excés d'estrès i el risc cardíac, a causa que pot modificar les substàncies químiques de l'organisme que contribueixen a la malaltia.

No obstant això, sí hi ha estudis que demostren que el risc d'infart augmenta segons les hores de treball. A més, les probabilitats són majors si es produeix un augment sobtat de la jornada laboral.

Desfibril·ladors al lloc de treball 

L'actuació en cas d'infart, denominada Suport Vital, inclou el reconeixement de la parada cardíaca, l'alerta als serveis d'emergència, les maniobres de ressucitació i la desfibril·lació immediata.

A Batega volem difondre el nostre coneixement en Suport Vital i fomentar el desplegament de desfibril·ladors automàtics per millorar el pronòstic d'aquells que pateixen una aturada cardíaca. 

Sabem que invertir en seguretat laboral és rendible.


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Invertir en seguretat laboral
Puntuación 4.5/5 4 reviews