Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Pressupost per a un desfibril·lador
Autor:
Sonia Hernández

Pressupost per a un desfibril·lador

Pressupost per a un desfibril·lador

A l'hora de sol·licitar un pressupost per a la instal·lació d'un desfibril·lador hi ha coses que hem de tenir en compte.

Un desfibril·lador és un dispositiu que el seu principal objectiu és salvar vides, i per tant el retorn de la inversió no es pot mesurar en xifres absolutes. El benefici és molt gran. 

Una altra cosa a tenir en compte a l'hora de sol·licitar un pressupost per a un desfibril·lador és: com mantenir aquest desfibril·lador en perfecte estat de funcionament. Per això és important contractar un servei de manteniment com el de Batega. Això ens garantirà que aquest desfibril·lador estarà en perfecte estat de funcionament i no ens fallarà quan més ho necessitem.

I finalment: la simplicitat de maneig. Avui dia els desfibril·ladors estan concebuts perquè qualsevol persona pugui utilitzar-los. 

No obstant a Batega , sempre aconsellem una formació prèvia, que incloem amb tots els nostres desfibril·ladors, així com en alta en el corresponent registre de desfibril·ladors de la comunitat autònoma corresponent. 

Si estàs pensant a sol·licitar un pressupost per a un desfibril·lador, contacta amb nosaltres i t'assessorarem sense cap compromís.


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Pressupost per a un desfibril·lador
Puntuación 4.5/5 4 reviews