Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Desfibril·ladors a llocs públics
Autor:
Sonia Hernández

Desfibril·ladors a llocs públics

Desfibril·ladors a llocs públics


En BATEGA apostem pel desplegament i instal·lació de desfibril·ladors en llocs públics perquè està demostrat que ajuda a salvar vides. Hem instal·lat desfibril·ladors diversos llocs públics, incloent localitzacions obertes en cooperació amb ajuntaments, corporacions i institucions diverses.

El Govern va aprovar el 2009 un Reial Decret que regula l'ús dels desfibril · ladors semiautomàtics externs fora d'hospitals. Aquestes màquines són instal · lades en llocs públics molt freqüentats com estadis de futbol o estacions de transport públic. L'objectiu és que estiguin el més a prop possible de les persones afectades per un problema cardíac. 

Desfibril·ladors públics que salven vides

Segons el Ministeri de Sanitat, s'estima que cada any es produeixen a Espanya més de 24.500 parades cardíaques extrahospitalàries. La fibril · lació ventricular és la responsable inicial de fins a un 85% d'elles i l'experiència científica ha demostrat que l'efectivitat de la desfibril · lació en la recuperació d'un ritme cardíac eficaç és del 90% quan és possible efectuar-la en el primer minut. 

A més, cada any, 68.500 pacients pateixen un infart agut de miocardi a Espanya. D'aquests, aproximadament un 30% mor abans de ser atès en un hospital. 

Desfibril·ladors a llocs públics

Indicacions per desfibril·ladors públics

El decret del Govern indica que les màquines han d'estar col · locades en llocs accessibles i senyalitzades d'una manera adequada. 

A més, s'instruirà al personal no sanitari que treballi en les instal · lacions on es col · loquen els desfibril·ladors perquè sàpiguen com utilitzar-los. 

A Batega som experts i formadors en reanimació cardiopulmonar i també en instal · lació i manteniment de Desfibril·ladors a llocs públics.Notícies sobre desfibril·ladors en llocs públics

L'ús de desfibril·ladors públics evitaria el 20 per cent de les morts sobtades

Els espais públics tenen un any per instal·lar desfibril·ladors

Els cardiòlegs demanen l'ús de desfibril·ladors en zones públiques

Evitar l'irreparable: cardioprotecció en empreses i espais públics

 

 


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Desfibril·ladors a llocs públics
Puntuación 4.5/5 4 reviews