Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Desfibril·ladors a Sabadell
Autor:
Sonia Hernández

Desfibril·ladors a Sabadell

Desfibril·ladors a Sabadell

Batega compta amb una àmplia experiència en el desplegament de desfibril·ladors a la comarca del Vallès, amb cobertura a totes les poblacions, Sabadell, Terrassa, Granollers, etc.

Instal·lar un desfibril·lador és una gran inversió en tranquil·litat. Tant si vols instal·lar un desfibrilados a la teva empresa com per a un ús particular, aquestes màquines proporcionen la garantia de poder actuar contra una parada cardíaca amb èxit.

Les estadístiques són alarmants. A Espanya es produeixen a l'any gairebé 25.000 episodis d'aturada cardíaca o mort sobtada, això vol dir una persona cada 20 minuts. Per això, instal·lar un desfibril·lador per salvar vides és a les teves mans.

Instal·lació i manteniment de desfibril·ladors

Moltes vegades, evitar l'inevitable està al nostre abast i per molt pocs diners. No podem evitar que succeeixin infarts i altres episodis cardiovasculars, però sí que podem instal·lar un desfibril·lador i aprendre a utilitzar-lo. Passant la veu ajudem a salvar vides.

Si vols saber més sobre el nostre desplegament de desfibril·ladors i formació en suport vital i creació d'àrees cardioprotegidas, pots visitar la nostra pàgina web.

Podem encarregar-nos de la instal·lació, la formació i el manteniment dels equips desfibril·ladors i tot per una senzilla i còmoda quota mensual perquè no hagis de preocupar-te de res.

#Desfibriladores Sabadell
#Desfibriladores Batega


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Desfibril·ladors a Sabadell
Puntuación 4.5/5 4 reviews