Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Desfibril·ladors a Sabadell
Autor:
Sonia Hernández

Desfibril·ladors a Sabadell

Desfibril·ladors a Sabadell

Batega compta amb una àmplia experiència en el desplegament de desfibril·ladors a la comarca del Vallès, amb cobertura a totes les poblacions, Sabadell, Terrassa, Granollers, etc.

Instal·lar un desfibril·lador és una gran inversió en tranquil·litat. Tant si vols instal·lar un desfibrilados a la teva empresa com per a un ús particular, aquestes màquines proporcionen la garantia de poder actuar contra una parada cardíaca amb èxit.

Les estadístiques són alarmants. A Espanya es produeixen a l'any gairebé 25.000 episodis d'aturada cardíaca o mort sobtada, això vol dir una persona cada 20 minuts. Per això, instal·lar un desfibril·lador per salvar vides és a les teves mans.

Instal·lació i manteniment de desfibril·ladors

Moltes vegades, evitar l'inevitable està al nostre abast i per molt pocs diners. No podem evitar que succeeixin infarts i altres episodis cardiovasculars, però sí que podem instal·lar un desfibril·lador i aprendre a utilitzar-lo. Passant la veu ajudem a salvar vides.

Si vols saber més sobre el nostre desplegament de desfibril·ladors i formació en suport vital i creació d'àrees cardioprotegidas, pots visitar la nostra pàgina web.

Podem encarregar-nos de la instal·lació, la formació i el manteniment dels equips desfibril·ladors i tot per una senzilla i còmoda quota mensual perquè no hagis de preocupar-te de res.

#Desfibriladores Sabadell
#Desfibriladores Batega


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29
consulta@batega.es
Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Desfibril·ladors a Sabadell
Puntuación 4.5/5 4 reviews