Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Formació en suport vital
Autor:
Sonia Hernández

Formació en suport vital

Formació en suport vital

Formar-te en suport vital és indispensable i pot ajudar-te a salvar vides. L’aprenentatge de suport vital et donarà totes les habilitats i competències que necessites.

La formació en suport vital té la finalitat de donar-te a conèixer les maniobres de reanimació cardiopulmonar i aprendre a fer servir un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA), en el cas de la Formació en suport vital bàsic i DEA.

En casos d’aturada cardíaca inesperada, és bàsic actuar immediatament, amb la màxima efectivitat. No deixis passar l’oportunitat de rebre formació en suport vital.

Quan acabis les nostres formacions en suport vital bàsic hauràs guanyat en autonomia a l’hora de realitzar la reanimació cardiopulmonar, ja sigui a adults o a infants.

D’aquesta forma, haver participat en una formació en suport vital bàsic t’ajudarà a intervenir en suports cardio respiratoris i ajudaràs al pacient a recuperar el seu ritme cardíac.

Coneix les tècniques de reanimació cardiopulmonar i com fer ús del desfibril·lador, amb la formació en suport vital bàsic.

Els millors professionals, amb experiència més que demostrada, et guiaran en aquesta formació en suport vital bàsic.

Tenim diferents tipus de formació en suport vital:

La Formació en suport vital bàsic i DEA et donarà les nocions bàsiques en reanimació i ús de desfibril·lador.

La Formació en suport vital avançat t’ajudarà a aprofundir i a millorar en les tècniques de reanimació cardio respiratòries i et farà guanyar en efectivitat i eficàcia.

La Formació en suport vital avançat traumàtic et garanteix l’adquisició dels coneixements, habilitats i tècniques específiques per orientar el procés, administrar les cures i el suport vital de manera sistemàtica i estructurada, a les víctimes en traumatismes greus.

La  Formació en suport vital avançat pediàtric millorar la competència en l’atenció a l'aturada cardio respiratòria per part del personal sanitari en els infants mitjançant de la correcta aplicació de tècniques de reanimació cardiopulmonar bàsica

No deixis passar l’ocasió de rebre Formació en suport vital i ajuda als que t’envolten a gaudir d’una millor qualitat de vida


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Formació en suport vital
Puntuación 4.5/5 4 reviews