Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Formació en RCP a Barcelona
Autor:
Sonia Hernández

Formació en RCP a Barcelona

Formació en RCP a Barcelona

Les estadístiques i l'evidència científica han provat la veritable importància de l'atenció precoç en casos d'aturada cardíaca inesperada i especialement quan aquesta es presenta en forma d'arítmia maligna amb possibilitat de desfibril·lació.

Un programa preventiu dissenyat a aquest efecte ha de preveure la prestació de maniobres de RCP reanimació cardio pulmonar, sobretot de compressions de gran qualitat en no més de 4 minuts.

Durant els primers minuts després de l'aturada cardíaca, el miocardi pateix un estat de col·lapse muscular que li impedeix bombar la sang de manera efectiva, però que unes maniobres de gran qualitat, fruit de la formació en RCP (Reanimació cardio pulmonar i desfibril·lació externa) com la que proporcionem a www.batega.es poden fer-ho de manera artificial fins a l'arribada del desfibril·lador extern automàtic.

Només la formació específica en RCP reanimació cardio pulmonar proporciona al primer intervinent les tècniques de suport cardio respiratori que el pacient, juntament amb una desfibril·lació precoç, necessita per recuperar el seu ritme cardíac efectiu.

No cal experiència prèvia

La formació en reanimació cardio pulmonar i ús de desfibril·ladors és impartida per personal instructor expert i dirigida a persones que no precisen d'una preparació sanitària prèvia.

 


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Formació en RCP a Barcelona
Puntuación 4.5/5 4 reviews