Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Formació en socorrisme
Autor:
Sonia Hernández

Formació en socorrisme

Formació en socorrisme

Cada any es produeixen al nostre país multitud de morts que poden evitar-, successos cardiovasculars i en els quals una persona pot perdre funcions vitals i en ocasions derivar en un esdeveniment cardiovascular que pot ser de conseqüències fatals.

En  diferents situacions les persones -especialment les d'avançada edat- pateixen episodis cardiovasculars els quals han de tractar-se amb rapidesa i celeritat. Aquestes situacions es produeixen generalment en llocs de molta concurrència.

 Ràpid és clau

Una actuació ràpida i de qualitat és la que pot marcar la diferència crucial, ja que cal treballar durant els cinc minuts següents a l'esdeveniment cardiovascular perquè les maniobres tinguin èxit i puguin salvar vides.
En Batega som personal mèdic qualificat capaç d'impartir formació en reanimació i cardiovascular i ús de Desfibriladores. 

En moltes formacions de socorrisme no s'imparteixen aquestes disciplines i en multitud d'ocasions una actuació per a la qual pot preparar Batega és la que marca la diferència entre la vida i la mort.


Formació en RCP

Si estàs buscant formació en socorrisme planteja't la possibilitat de realitzar un dels nostres cursos de reanimació cardiopulmonar i ús de desfibril·ladors, pot ser una formació que marqui la diferència en el currículum.

La formació en RCP i ús de desfibril·ladors és el complement ideal per a tota formació en socorrisme.

Posa't en contacte amb Batega ara i t'informarem sense compromís.


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Formació en socorrisme
Puntuación 4.5/5 4 reviews