Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Formació en socorrisme
Autor:
Sonia Hernández

Formació en socorrisme

Formació en socorrisme

Cada any es produeixen al nostre país multitud de morts que poden evitar-, successos cardiovasculars i en els quals una persona pot perdre funcions vitals i en ocasions derivar en un esdeveniment cardiovascular que pot ser de conseqüències fatals.

En  diferents situacions les persones -especialment les d'avançada edat- pateixen episodis cardiovasculars els quals han de tractar-se amb rapidesa i celeritat. Aquestes situacions es produeixen generalment en llocs de molta concurrència.

 Ràpid és clau

Una actuació ràpida i de qualitat és la que pot marcar la diferència crucial, ja que cal treballar durant els cinc minuts següents a l'esdeveniment cardiovascular perquè les maniobres tinguin èxit i puguin salvar vides.
En Batega som personal mèdic qualificat capaç d'impartir formació en reanimació i cardiovascular i ús de Desfibriladores. 

En moltes formacions de socorrisme no s'imparteixen aquestes disciplines i en multitud d'ocasions una actuació per a la qual pot preparar Batega és la que marca la diferència entre la vida i la mort.


Formació en RCP

Si estàs buscant formació en socorrisme planteja't la possibilitat de realitzar un dels nostres cursos de reanimació cardiopulmonar i ús de desfibril·ladors, pot ser una formació que marqui la diferència en el currículum.

La formació en RCP i ús de desfibril·ladors és el complement ideal per a tota formació en socorrisme.

Posa't en contacte amb Batega ara i t'informarem sense compromís.


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29
consulta@batega.es
Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Formació en socorrisme
Puntuación 4.5/5 4 reviews