Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Suport vital i RCP
Autor:
Sonia Hernández

Suport vital i RCP

Suport vital i RCP

En BATEGA pensem que podem evitar l'inevitable i situar-nos al nivell d'altres països en matèria de suport vital i reanimació cardiopulmonar (RCP), és solament qüestió de conscienciació per part de totes les parts implicades.

L'evidència científica ha demostrat la importància de l'atenció precoç en casos d'aturada cardíaca inesperada, sobretot, quan aquesta es presenta en forma d'arítmia maligna amb possibilitat de desfibril·lació.

 Un programa preventiu dissenyat a aquest efecte, ha de preveure la prestació de maniobres de reanimació cardio pulmonar, sobretot de compressions de gran qualitat en no més de 4 minuts.

Soporte vital y RCP

Formació en suport Vital 

Formar-te en suport vital és indispensable i pot ajudar-te a salvar vides. L'aprenentatge de suport vital et donarà totes les habilitats i competències que necessites.

La formació en suport vital té la finalitat de donar-te a conèixer les maniobres de reanimació cardiopulmonar i aprendre a utilitzar un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA), en el cas de la Formació en suport vital bàsic i DEA.

En casos d'aturada cardíaca inesperat, és bàsic actuar immediatament, amb la màxima efectivitat. No deixis passar l'oportunitat de rebre formació en suport vital.

Què aprendràs a les nostres formacions en suport vital?

En acabar les nostres formacions en suport vital bàsic hauràs guanyat en autonomia a l'hora de realitzar la reanimació cardiopulmonar, ja sigui a adults o nens. 

D'aquesta manera, haver participat en una formació en suport vital bàsic t'ajudarà a intervenir en suports cardio respiratoris i ajudaràs al pacient a recuperar el seu ritme cardíac.

Coneix les tècniques de reanimació cardiopulmonar i com fer ús del desfibril·lador, amb la formació en suport vital bàsic.

Els millors professionals de BATEGA amb experiència més que demostrada, et guiaran en aquesta formació en suport vital bàsic.

Contacta'ns per més informació! 

 


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Suport vital i RCP
Puntuación 4.5/5 4 reviews