Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Formació en reanimació cardiopulmonar
Autor:
Sonia Hernández

Formació en reanimació cardiopulmonar

Formació en reanimació cardiopulmonar

En BATEGA som experts en formació en reanimació cardiopulmonar i desfibril·lació externa. Periòdicament realitzem programes formatius de formació en reanimació cardiopulmonar, dirigits especialment a professionals del sector salut, però també a qualsevol persona interessada en una formació que salva vides. 

En principi no són necessaris cap tipus de coneixements especials. Si vols tenir més informació sobre les nostres properes convocatòries, posa't en contacte amb nosaltres a consulta@batega.es

Una formació que salva vides

Som conscients que com més persones formades en RCP, més possibilitats hi ha de salvar vides en cas d'un esdeveniment cardiovascular, ja que la clau en aquests moments és la rapidesa en l'actuació.

L'evidència científica ha demostrat la importància de l'atenció precoç en casos d'aturada cardíaca inesperada, sobretot, quan aquesta es presenta en forma d'arítmia maligna amb possibilitat de desfibril·lació.

Un programa preventiu dissenyat per a això hauria de preveure la prestació de maniobres de reanimació cardiopulmonar, especialment de compressions de gran qualitat en no més de 4 minuts.

Els primers minuts són clau

Hi ha provada evidència científica sobre que durant els primers minuts després de l'aturada cardíaca, el miocardi pateix un estat de col·lapse muscular que li impedeix bombar la sang de manera efectiva, però que unes maniobres de gran qualitat, fruit de la formació en reanimació cardiopulmonar i desfibril·lació externa, poden fer-ho de manera artificial fins a l'arribada del desfibril·lador extern automàtic.

Només la formació específica en reanimació cardiopulmonar proporciona al primer intervinent les tècniques de suport cardio respiratori que el pacient, juntament amb una desfibril·lació precoç, necessita per recuperar el seu ritme cardíac efectiu. 

La formació en reanimació cardio pulmonar i ús de desfibril·ladors és impartida per personal instructor expert i dirigida a persones que no necessiten una preparació sanitària prèvia


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Formació en reanimació cardiopulmonar
Puntuación 4.5/5 4 reviews