Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Desfibril·ladors per a empreses
Autor:
Sonia Hernández

Desfibril·ladors per a empreses

Desfibril·ladors per a empreses

Batega és especialista en instal·lació de desfibril·ladors per a empreses. Mitjançant la instal·lació de desfibril·ladors estem creant empreses cardioprotegidas.

He instal·lar un desfibril·lador a la meva empresa?

Crear uns entorns de treball saludables és l'objectiu de moltes de les empreses compromeses amb el seu millor actiu: les persones que hi treballen, els seus treballadors.

Moltes iniciatives s'engloben dins de l'estratègia de crear un lloc de treball saludable i segur, des de l'ergonomia, l'adequació de la jornada, el teletreball, la conciliació de vida laboral i professional, tenir cura l'alimentació en fins i tot guarderies, gimnasos i classes de ioga al centre de treball o amb empreses col·laboradores.

Nosaltres en Batega som experts en crear empreses cardioprotegidas, llocs de treball on es pot actuar amb rapidesa en cas d'esdeveniment cardiovascular potencialment irreversible.

El nostre compromís va des de la instal·lació de desfibril·ladors fins a la formació en ressuscitació cardiopulmonar per als treballadors de l'empresa. Perquè no hi ha res que mereixi més la pena que evitar el potencialment inevitable.

"JO TREBALL EN UNA EMPRESA cardioprotegida, I TU?"

Si vols invertir en seguretat en la teva empresa i tenir cura dels teus, contacta amb nosaltres i et farem un pressupost per convertir la teva empresa en una zona cardioprotegida.

Avui anem a parlar-te d'una idea molt interessant en matèria de prevenció de riscos laborals en el fet que es tracta de salvar vides: La instal·lació d'un desfibril·lador a la nostra empresa.

Desfibril·ladors per a empreses

Els desfibril·ladors salven vides


La primera causa de mort al món per malaltia coronària és l'aturada cardíaca o mort sobtada. Cada any a Espanya unes 24.500 persones el pateixen, és a dir, una cada 20 minuts. Per descomptat això implica que moltes d'aquestes parades cardíaques es donen en el propi lloc de treball, ja que passem gran part del nostre temps en ell.

Més del 70% de les aturades cardíaques es deuen a una arítmia maligna anomenada fibril·lació ventricular, tractable per qualsevol persona adequadament formada mitjançant una descàrrega elèctrica, gràcies als desfibril·ladors externs automàtics.

Una actuació ràpida i de qualitat augmenta entre 7 i 20 vegades les possibilitats de sobreviure.

En aquest sentit, treballar en una empresa cardioprotegida és un plus de qualitat per als treballadors, que se senten segurs sabent que compten amb un desfibril·lador, un senzill aparell que marca la diferència entre la vida i la mort en cas d'aturada cardíaca.

sobre Batega

Batega som professionals mèdics especialitzats en desplegament de desfibril·ladors. Més de 20 anys d'experiència ens avalen. 


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Desfibril·ladors per a empreses
Puntuación 4.5/5 4 reviews