Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Desfibriladors externs
Autor:
Sonia Hernández

Desfibriladors externs

Desfibriladors externs

Saps què és un desfibriladore extern? Et sona? Les teves sèries favorites són les tipus 'Emergències' o 'Hospital Central'? Llavors segur que has vist molts d'aquests.

Som Batega, una empresa dedicada a la venda, manteniment i formació en ús de desfibriladors externs . Avui volem parlar-te d'aquests estranys aparells que veiem en les sèries de televisió quan el protagonista o el dolent de la pel·lícula pateix una parada cardiorespiratòria. Anem per parts. 

Ja en anteriors lliuraments d'aquest BLOC hem explicat què és un desfibril·lador extern i com funciona un desfibriador extern. Però avui anem a parlar-te de per què hauríem instal·lar un desfibril·lador a la nostra oficina o desfibril·lador a la nostra comunitat de veïns . 

Desfibril·ladors externs evitarien una mort cada 20 minuts

La primera causa de mort al món per malaltia coronària és la parada cardíaca sobtada . A Espanya s'estima que cada any se sumen a les estadístiques aproximadament 24.500 persones que la pateixen; això es tradueix en una aturada cada 20 minuts.

Més del 70% de les parades cardíaques es deuen a una arítmia maligna anomenada fibril·lació ventricular, una anomalia tractable, mitjançant descàrrega elèctrica, per qualsevol persona amb la deguda formació, gràcies als desfibril·ladors externs, automàtics.

Una actuació ràpida i de qualitat augmenta entre 7 i 20 vegades les possibilitats de sobreviure. Per això és molt convenient que en el nostre entorn proper disposem d'un desfibril·lador extern i també personal format en RCP (Reanimació cardiopulmonar).

La nostra empresa té diversos anys d'experiència i està integrada per professionals mèdics qualificats.

Tractar una parada cardíaca amb un desfibril·lador extern

La desfibril·lació primerenca és un component fonamental en el tractament d'una aturada cardíaca sobtada, i Batega ofereix tant  desfibril·ladors externs automàtics  (DEA) com  desfibril·ladors externs semiautomàtics  (DESA) capaços de resoldre aquests esdeveniments.

Els nostres desfibril·ladors poden ser utilitzats tant per professionals mèdics i d'hospitals així com per qualsevol persona amb la deguda formació. També en el cas d'emergència, qualsevol persona puc fer ús seguint les instruccions. 

Formació en desfibril·ladors externs

Quan es produeix una aturada cardíaca, les dades indiquen que només la meitat de les víctimes requerirà una descàrrega, però totes elles necessitaran reanimació cardiopulmonar (RCP) de gran qualitat.

Per això en Batega som especialistes en desfibril·ladors, som personal mèdic qualificat. 

Si estàs interessat en comprar un desfibril·lador extern, contacta amb Batega Barcelona mitjançant el formulari. 

#desfibriladores
#Barcelona
#BATEGA

 

 


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Desfibriladors externs
Puntuación 4.5/5 4 reviews