Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Venda de desfibril·ladors per a ajuntaments
Autor:
Sonia Hernández

Venda de desfibril·ladors per a ajuntaments

Venda de desfibril·ladors per a ajuntaments

Quan parlem d'empreses pioneres en venda i instal·lació d'aparells desfibril·ladors en ajuntaments, parlem de Batega. Tenim una àmplia experiència en venda, instal·lació, manteniment i formació d'aparells desfibril·ladors per a ajuntaments i corporacions locals.

Un poble cardioprotegit és un poble segur.

Podem aportar els nostres anys d'experiència i el personal mèdic qualificat per aportar un valor afegit d'excel·lència per tots els nostres clients. Ja tenim una àmplia experiència i molts ajuntaments de tota la geografia nacional han confiat en Batega.

Un desfibril·lador al teu ajuntament

Podem ajudar-te a més a triar l'aparell més adequat, així com triar la ubicació més adequada per a cada un d'ells basándones en diferents paràmetres com l'accessibilitat, la ubicació cèntrica, instal·lacions destinades als més majors o instal·lacions esportives, amb més probabilitat de eventoscardiovasculares inesperats .

A més podem oferir els nostres desfibril·ladors amb unes condicions avantatjoses, adaptant-nos a les diferents normatives vigents en cada regió.

Si voleu instal·lar un desfibril·lador al seu ajuntament, contacteu amb Batega, estarem encantats d'atendre't.

Un poble que compta amb desfibril·ladors està preparat per actuar en cas d'emergència

Sobre Batega i la venda de desfibril·ladors

A Batega volem difondre el nostre coneixement i experiència en Suport Vital i fomentar el desplegament de desfibril·ladors automàtics en gimnasos i en altres ubicacions adequades.

Perquè la primera causa de mort al món per malaltia coronària és l'aturada cardíaca o mort sobtada. Un percentatge alt d'aquestes morts es pot evitar actuant a temps, gràcies a saber com actual mitjançant un desfibril·lador.

Cada any a Espanya unes 24.500 persones pateixen una aturada cardíaca, és a dir, l'esgarrifosa xifra d'una persona cada 20 minuts.

Més de l'70% de les aturades cardíaques es deuen a una arítmia maligna anomenada fibril·lació ventricular, tractable per qualsevol persona adequadament formada mitjançant una descàrrega elèctrica, gràcies als desfibril·ladors externs automàtics (DEA)

Una actuació que sigui ràpida i de qualitat augmenta entre 7 i 20 vegades les possibilitats de sobreviure.

L'actuació, el Suport Vital, inclou el reconeixement de l'aturada cardíaca, l'alerta als serveis d'emergència, les maniobres de reanimació i la desfibril·lació immediata mitjançant un dels nostres aparells.


Sonia Hernandez

Autor:
Sonia Hernandez
BATEGA


Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Venda de desfibril·ladors per a ajuntaments
Puntuación 4.5/5 4 reviews