Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Empreses cardioprotegides: preparades per a viure. www.batega.es

Empreses cardioprotegides: preparades per a viure.

Grandes superficies, estaciones y centros educativos tendrán que instalar desfibriladores

Si algunes xifres i percentatges ofereixen sensibilització i visibilitat numèrica a determinades problemàtiques, conèixer de primera mà algunes dades estadístiques sobre les morts per parada cardíaca haurien d'impulsar a institucions, empreses i particulars molt més enllà de la simple conscienciació; haurien impulsar-les fins a l'acció ... immediata.

Números que exigeixen actuar

Un problema de salut pública de primer ordre que actualment suposa, a Espanya, 4 vegades més morts que els accidents de trànsit i un esgarrifosa mitjana d'1 aturada cardíaca aproximadament cada 10 minuts. El 80% d'aquests successos ocorren a la pròpia llar o en els centres de treball.

La protecció de la vida d'un transeünt, familiar o company de treball requereix superar la baula de la consciència per pujar fins a la de l'actuació immediata. La rapidesa és un factor clau per respondre a l'imprevist de l'aturada cardiorespiratòria.

El termini d'intervenció per salvar una víctima és d'entre 4 i 5 minuts. Per cada minut que passa, es perd un 10% de probabilitats de supervivència. Després d'una aturada cardíaca, l'índex de salvació és del 5% a Espanya mentre que als EUA les xifres se situen molt properes al 50%, gràcies a la implantació massiva de desfibril·ladors en espais públics i empreses.

Empreses que actuen

Cada vegada més empreses i sectors empresarials són conscients de la importància de la cardioprotecció en àrees laborals. Uns coneixements bàsics de RCP (Reanimació Cardiopulmonar), la proximitat d'un Desfibril·lador semiautomàtic (DEA) i una ràpida actuació, augmenten entre un 70 i 90% les probabilitats de supervivència a una parada cardíaca.

La instal·lació de desfibril·ladors per actuar davant els imprevistos del cor, una mesura de prevenció a la qual cada vegada més empreses nacionals se sumen i que és un dels objectius principals de Batega. Professionals del sector sanitari i de les emergències mèdiques, oferim un servei integral i personalitzat en:

• Formació en Reanimació Cardiopulmonar, Bàsica i Avançada.

• Venda i registre de desfibril·ladors.

• Manteniment i seguiment de desfibril·ladors.

La cardioprotecció d'empreses com a millor fórmula per suavitzar xifres i estadístiques, com a millor inversió per a la protecció de les persones i el futur de les empreses des de l'acció.

Si vols informació addicional sobre tot el que podem fer a Batega per a la cardioprotecció de la teva empresa, no dubtis en contactar amb nosaltres.Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29
consulta@batega.es
Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Grandes superficies, estaciones y centros educativos tendrán que instalar desfibriladores
Puntuación 4.5/5 4 reviews