Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Els edificis municipals i complexos esportius de Granada tindran desfibril·ladors www.batega.es

Els edificis municipals i complexos esportius de Granada tindran desfibril·ladors

Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado

L'Ajuntament de Granada va a instal·lar desfibril·ladors automàtics als edificis municipals i complexos esportius amb major afluència de funcionaris i ciutadans per reduir al màxim el temps d'atenció davant una aturada cardíaca, ja que les estadístiques demostren que la rapidesa de resposta és un factor clau per salvar la vida al malalt.

Així ho ha informat en roda de premsa el regidor de Personal, Organització i Serveis Generals, José Antonio Fuentes, qui ha emmarcat la mesura en la política de prevenció de riscos laborals del Consistori i ha recordat que fa un temps l'existència d'un d'aquests desfibril·ladors va salvar la vida a un usuari que va sofrir un infart mentre practicava esport en les instal·lacions de Bola de Oro.

Per afavorir un correcte ús del dispositiu, a partir de setembre s'impartiran una sèrie de cursos formatius amb personal acreditat a diversos funcionaris dels centres on es van a instal·lar, alguna cosa que ja s'ha fet amb els Bombers  de Granada.

De fet, ells portaran un desfibril·lador en els vehicles i ho usaran si la situació ho requereix, ja que solen ser els primers a arribar al lloc de l'emergència.

En l'actualitat, hi ha vuit dispositius situats en instal·lacions esportives municipals i als dos Parcs de Bombers Nord i Sud i està previst que s'instal·lin altres quatre. Estaran en el Centro Gran Capitan, el Complejo dels Mondragones, la Huerta del Rasillo i a la Plaza del Carmen, amb el que s'arribarà a 2.000 empleats públics i a la immensa majoria dels usuaris dels serveis municipals.

 Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado
Puntuación 4.5/5 4 reviews