Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Centres esportius municipals de la Corunya tindran desfibril·ladors en 2013 www.batega.es

Centres esportius municipals de la Corunya tindran desfibril·ladors en 2013

Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado


Font: ABC

10/01/2012

Totes les instal·lacions esportives municipals de la Corunya tindran desfibril·ladors l'any 2013, segons ha anunciat avui el regidor d'Educació, Esports i Joventut, Francisco Mourelo.

L'ajuntament ha decidit engegar un pla especial per transformar les seves instal·lacions esportives en "espais cardioprotegits", de manera que en dos anys totes elles disposin de desfibril·ladors semiautomàtics.

Fins avui, tan sol tres instal·lacions esportives municipals de la ciutat comptaven amb un desfibril·lador, però el regidor va anunciar que "a partir d'avui i amb l'adquisició de 9 equips, es cobreix el 90 per cent de les instal·lacions municipals".

Mourelo va explicar que es completarà la resta d'espais durant l'exercici del 2012 i va anunciar la compra de desfibril·ladors per dotar d'ells els camps de futbol de quatre instal·lacions de la ciutat.

"Aquests desfibril·ladors són un equip tècnic homologat, capaç d'analitzar el ritme cardíac, identificant les arítmies mortals i capaces, al seu torn, d'administrar una descàrrega elèctrica amb la finalitat de restablir un ritme cardíac viable, amb alts nivells de seguretat", va indicar.

Per utilitzar-los correctament, el personal de vigilància de les instal·lacions i el professorat de les Escoles Esportives Municipals realitzaran un programa de formació de la Consellería de Sanidade de la Xunta de Galícia en grups reduïts de sis alumnes.

Des de 2005, un decret autonòmic recomana i regula la utilització de desfibril·ladors semiautomàtics externs per personal no mèdic en els quals llocs que rebin, o pels quals transitin o romanguin, gran nombre de persones.

El regidor d'esports va recordar que la instal·lació d'aquests equips podria evitar en un 40 per cent els casos de mort sobtada en persones que practiquen esport: "Tot es resumeix a salvar una vida", va sentenciar.Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado
Puntuación 4.5/5 4 reviews